Trappen, ramen en kozijnen

Bronkhorst denkt mee, adviseert en ontzorgt


Een gerenommeerde, middelgrote timmerfabriek met een mooie mix van actieve, jonge mensen en ervaren vakkrachten. Een combinatie van goed opgeleide mensen met moderne CNC-gestuurde machines. Zo worden verschillende disciplines doorlopen om met grote precisie een kwalitatief hoogstaand product te kunnen leveren. Naast vervaardiger van kozijnen en trappen zijn we de specialist in het produceren van bijzonder machinaal timmerwerk. Denk hierbij aan balustrades, lambriseringen en lijstwerk. In principe maken wij alles wat met hout te maken heeft in elke gewenste vorm en/of houtsoort. Alle producten worden volgens een vooraf vastgelegd kwaliteitssysteem ‘IKB’ gemaakt, dat wil zeggen dat er op elke werkplek controle en registratie plaatsvindt, zodat een constante kwaliteit gewaarborgd is. 
​​​​​​​

kwaliteit en betrouwbaarheid


Machinale Houtbewerking Bronkhorst is als organisatie KOMO-, FSC®- en PEFC-gecertificeerd en heeft de veiligheid van mens en omgeving hoog in het vaandel staan. Als erkend leerbedrijf leiden we een nieuwe generatie vakmensen op en blijven we onszelf ontwikkelen, verbeteren en innoveren. Wij zijn een professioneel bedrijf waar kwaliteit en betrouwbaarheid vanzelfsprekend zijn. We doen ons werk met passie. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. We staan garant voor vakmanschap en hoge productkwaliteit. Voor goed advies en scherpe prijs- kwaliteitverhouding. Voor flexibiliteit en klantgerichtheid. 

Sterk in specifieke wensen

Naast het vervaardigen van standaard kozijnen zijn we sterk in het maken van kozijnen met afwijkende vormen (toog, rond, ellips, ovaal, schuin en spits). Waar mogelijk maken we gebruik van legaal gekapt en duurzaam geproduceerd hout (FSC® of PEFC). De meest gebruikte houtsoorten zijn meranti, mahonie, merbau, iroko, eiken, lariks, vuren en Oregon pine. Alle producten worden gespoten met een watergedragen verf volgens concept I/II. Ook concept III is mogelijk, waarbij de elementen compleet beglaasd en afgelakt worden. *Onze kozijnen zijn, indien van toepassing, KOMO-gecertificeerd.